Vážení zákazníci, trvalo nám dlouho, než jsme udělali finální verdikt, ale rozhodli jsme se provoz tohoto eshopu ukončit. Rozhodli jsme se hlavně z časových důvodů. Naše firma jako taková funguje dál, aktuálně jednáme s potenciálnimi kupci, že by provoz eshopu znovu obnovili, kde bychom jim měli dodávat produkty z naší výroby. Děkujeme za pochopení.

Recept: Prošívaná deka - buchta

Pokud hledáte nějaký recept na opravdu dobrou buchtu, tak jste tu správně. Buchta je krásně jemná a vláčná díky tvarohu. Obsahuje taktéž syrovátkový protein a díky nízkosacharidovému sladidlu - erythritolu, je vhodná i do lowcarb stravování.

recept-prosivana-buchta-nuttamix

Ingredience na těsto

 

Postup

V misce vyšleháme žloutky s erythritolem, přidáme prosáté mouky, prášek do pečiva, kakao, protein, olej, mléko a pořádně prošleháme. Nakonec vmícháme bílky, které jsme vyšlehaly do tuha se špetkou soli. Těsto rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem.

 

Ingredience na tvarohovou náplň

 

Postup

Všechny ingredience vyšleháme. Krém dáme do zdobícího sáčku a na kakaové těsto tvoříme mřížku. Následně pečeme na 180°C asi 35-40 minut.