Nuttamix Para ořechy
Detailní popis produktu
Použití para ořechů
Para ořechy jsou naprosto vynikající ve sladkém ořechovém cukroví, tyčinkách nebo domácím pečeném müsli. Taktéž se hodí do ranního smoothies. Ořechy taktéž doporučujeme ochutnat rozehřáté z trouby. Stačí je vložit na 5 - 10 minut do rozehřáté trouby na 160°C, kdy krásně zezlátnou a jejich chuť je ještě dokonalejší.
Pokud naopak máte rádi spíše slané jídla, s para ořechy taktéž nemůžete udělat chybu. Stačí je upražit a osolit. Nebo umíchat zeleninový salát dle libosti a ořechy na něj nastrouhat nahrubo – typická nasládlá chuť para ořechů dá každému salátu ten pravý „final touch“.
Jak poznat kvalitní para ořechy?
Jádro ořechu by mělo být na lomu bílé až slonově bílé, jakékoliv barevné změny jsou znakem napadení plísněmi a jsou zcela nepřípustné. Jádro musí mít nasládlou, nikdy ne nahořklou chuť
Konzumace
Je nutné upozornit, že para ořechy po vyloupnutí ze semene rychle žluknou, je tedy příhodné je rychle zkonzumovat nebo jinak využít. Neradi bychom, abyste byli po nákupu většího množství para ořechů nepříjemně překvapeni, pokud by vám ořechy zežloutly a zhořkly. Ačkoliv to se podle našeho názoru nikdy nestane – para ořechy si zamilujete a déle jak den nebo dva vám doma nezůstanou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | OřechyNesolené ořechyLoupané ořechyZobrazit další kategorieNepražené ořechy |
---|---|
Typ ořechů: | Nesolené, Loupané, Nepražené |
Složení: | Jádra para ořechů 100% |
Země původu: | Bolívie |
Alergeny: | Para |
Nutriční hodnoty na 100g: | Energetická hodnota: 2968 kJ (709 kcal), Tuky: 66,4 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 15,1 g), Sacharidy: 12,2 g (z toho cukry 2,3 g), Vláknina: 7,6 g, Bílkoviny: 14,3 g, Sůl: <0,02 g |
Upozornění: | Skladujte mimo sluneční paprsky v teplotě do 20°C. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.