Vážení zákazníci, trvalo nám dlouho, než jsme udělali finální verdikt, ale rozhodli jsme se provoz tohoto eshopu ukončit. Rozhodli jsme se hlavně z časových důvodů. Naše firma jako taková funguje dál, aktuálně jednáme s potenciálnimi kupci, že by provoz eshopu znovu obnovili, kde bychom jim měli dodávat produkty z naší výroby. Děkujeme za pochopení.

Nuttamix Mandle v medu a soli půlky

od 55 Kč

Zvolte variantu

Mandle jsou sami o sobě skvělé ořechy, nicméně spojení sladko slané chuti je naprosto fascinující. Jemný med a krystalická sůl posouvá tento produkt do jiné chuťové dimenze.

Detailní informace

Balení: 125g
Vyprodáno
55 Kč
Balení: 500g
Vyprodáno
205 Kč

Detailní popis produktu

Proč zrovna tyto ořechy v medu?

Pokud jste milovníky mandlí, tak vás určitě mile překvapí tyto mandle v medu a soli. Kombinace slaného a sladkého byla již od pradávna oblíbená, tak jsme rozšířili nabídku i my. Mandle jsou krásně křupavé a jemné. Produkt se nevyznačuje příliš slanou chutí, spíše vyrovnanou či dokonce převažuje chuť sladká. Oříšky nejsou vůbec tvrdé, jak to může být u jiných medových produktů. Mandle jsou nařezané na půlky, abychom docílili co nejjemnější chuti a zároveň byly mandle křupavé.

 

Dr. Nutta ordinuje

Věděli jste, že med je nejpřirozenější sladidlo, které je člověkem využívané již tisíce let? Med může mít léčivé účinky v oblasti zažívacího traktu, napomáhá regeneraci jaterní tkáně, posílení srdce a v neposlední řadě funguje jako přírodní projímadlo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy
Složení: Mandle, cukr, arašídový olej med 1,7%, sůl, sušený bramborový škrob
Alergeny: Mandle, arašídy
Země původu: Španělsko
Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 2510 kJ (607 kcal), Tuky: 51 g (z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g), Sacharidy: 11 g (z toho cukry 10 g), Vláknina: 12 g, Bílkoviny: 20 g, Sůl: 1,8 g
Poučení: Skladujte v teplotě do 20°C. Po otevření spotřebujte do 4 týdnů.
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DS Avatar autora | 29.1.2022
V pořádku a rychlé jednání a dobré

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: