Vážení zákazníci, trvalo nám dlouho, než jsme udělali finální verdikt, ale rozhodli jsme se provoz tohoto eshopu ukončit. Rozhodli jsme se hlavně z časových důvodů. Naše firma jako taková funguje dál, aktuálně jednáme s potenciálnimi kupci, že by provoz eshopu znovu obnovili, kde bychom jim měli dodávat produkty z naší výroby. Děkujeme za pochopení.

Country Life Bulgur ječmenný BIO 250g

38 Kč –24 %
bulgur jecmenny country life
38 Kč –24 % 29 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Bulgur se může připravovat na sladko i na slano a v pokrmech dobře nahradí nebo doplní rýži. Uvaříte s ním voňavý pilaf nebo rychlý salát tabouleh. Bulgur se hodí i na přípravu karbanátků, zeleninových placiček a sladkých kaší.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bulgur si připravovali už starověcí Babyloňané, Chetité a Židé. Ječmenný bulgur se vyrábí ze zrn ječmene, které se nejdříve očistí a předvaří, potom usuší a nakonec naláme na menší kousky. Díky této úpravě má delší trvanlivost a je rychle uvařený.

Tipy na použití:

  • Bulgurem můžete úspěšně nahradit nebo doplnit rýži – ať už jako přílohu, nebo v rizotech a paellách.
  • kombinaci s luštěninami, třeba čočkou nebo cizrnou vynikne jeho jemná oříšková chuť.
  • Ochuceným bulgurem můžete plnit a zapékat zeleninu, třeba rajčata, papriky nebo cukety.
  • Bulgur se dá použít i do moučníků a sladkých jídel – dobrý je bulgur na sladko, uvařený na kaši například s vanilkou a skořicí. Nebo vmíchejte uvařený a vychladlý bulgur do těsta na cookies.

Recepty:

 

  • Švestkovo-pomerančový bulgur

Složení: JEČMEN*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny: Lepek

Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.

Zemědělská produkce: Spolková republika Německo

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1 486 kJ / 337 kcal Tuky: 1,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g Sacharidy: 64,9 g z toho cukry: 0,67 g Bílkoviny: 9,1 g Sůl: 0,0 g

Zebra BIO EU BIO CZ-BIO-001

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: