Čokoláda

Nejprodávanější

21 položek celkem
horka cokolada 50 cocky nuttamix male
139 Kč
699
Nuttamix Italská Bílá čokoláda pecky 500g
165 Kč
142
belgicka 57 horka cokolada dr nutta
159 Kč
1779
belgicka 70 horka cokolada dr nutta1
159 Kč
1785
belgicka mlecna s medem cokolada pecky2 1794
Johnny Doodle Karamelky
od 109 Kč
1362/MOR
Nuttamix 70% Hořká čokoláda pecky 500g
129 Kč
133
Nuttamix Bílá čokoláda pecky 500g
122 Kč
127
italska 51 horka cokolada nuttamix
159 Kč
1017
Nuttamix Italská 72% hořká čokoláda pecky 500g
175 Kč
139
Nuttamix Italská mléčná čokoláda pecky 500g
159 Kč
145
kaminky v cokolade nuttamix
119 Kč
136

Kdo by nemiloval čokoládu. Ochutnejte z naší široké nabídky kvalitních českých a italských čokolád. Vybrali jsme pro vás ty nejchutnější, které se božsky rozpouští na jazyku. Tyto čokoládové pecky jsou vhodné i pro výrobu domácí horké čokolády.

#ShowMore#

Naše nabídka

V naší nabídce si může vybrat mezi čokoládou z Belgie, Itálie a České republiky. Každá čokoláda je lehce odlišná a určená na jiné účely. Naše čokoláda z Belgie je dražší, ale má krásně jemnou a vyváženou chuť. Pro výrobu této čokolády jsou vybrány kvalitnější kakaové boby. Raritou je například čokoláda ruby, která není nikterak dobarvená. Tato čokoláda je vyrobená ze speciálně šlechtěných červených bobů a chutná lehce po jahodách.

 

Čokoláda z Itálie obsahuje vyšší procento kakaového másla a kakaa. Je to takový zlatý střed mezi belgickou a českou. Chuť je krásně plná a vyvážená. My tuto čokoládu používáme do našich oříškových másel.

 

Česká čokoláda ve většině případů obsahuje neškodný polyglycerol-polyricin-oleát. Dle výrobce je toto éčko rostlinného původu a je do čokolády přidáno z toho důvodu, že čokoláda má lepší vlastnosti pro pečení a vaření. Čokoláda má po rozpuštění lepší konzistenci a lépe se roztírá.

 

Použití

Čokoládové pecky mají velmi široký způsob využití. Meze se nekladou. Někdo pecky rovnou konzumuje jako klasickou čokoládu, někdo pecky míchá přímo do kaše či jiných pokrmů - do kaše doporučujeme tuto 50% hořkou čokoládu, protože pecičky jsou velmi malé = v každém soustu najdete čokoládu a přitom toho tolik nespotřebujete. Další využití našich peciček je například při pečení do těsta, na roztavení a polévání bábovek, dortů či jiných dezertů.

Pokud máte doma čokoládovou fontánu, vyzkoušejte tuto 60% hořkou čokoládu, která je pro tyto účely speciálně určená. Obsahuje totiž více kakaového másla, takže je tekutější.

 

Mohlo by vás zajímat

Jak správně rozpustit čokoládu?