Bio Idea Protlak rajčatový BIO 70g

Akce
Značka: Bio Idea
26 Kč –27 %
pyre rajcatove bio idea
26 Kč –27 % 19 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
1.12.2022

Rajčatový protlak z italských rajčat v biokvalitě. Silná rajčatová chuť je vám tak dostupná po celý rok. Široké využití v teplé kuchyni. Bez umělých látek a přidané soli.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Využití:

  • omáčka - k těstovinám se skvěle hodí rajčatová omáčka, kde základ může tvořit protlak, kombinujte s česnekem a bazalkou
  • polévka - podobně jako u omáčky může být protlak i základem zeleninové polévky, například italské minestrone nebo indická z červené čočky
  • chilli con carne, ratatouille, lečo - tyto a jim podobné pokrmy si můžete díky protlaku dopřát i mimo sezónu čerstvých rajčat
  • zapečená jídla - těstoviny zapečené s rajčatovou omáčkou a mozzarelou chutnají výtečně, nezapomeňte na bylinky
  • tortily - protlak, opečená paprika, kukuřice, osmažená cibulka, česnek, vše dohromady provařte a plňte touto náplní tortily, navrch můžete nasypat sýr
  • pizza - rajčatový protlak využijete i při přípravě domácí pizzy

Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení: Rajčatový protlak* 22 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte co nejdříve.

Zemědělská produkce: Evropská unie

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 383 kJ / 91 kcal Tuky: 0,97 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,15 g Sacharidy: 14,5 g z toho cukry: 14,5 g Bílkoviny: 4,83 g Sůl: 0,8 g

EU BIO IT-BIO-014

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: